Een afspraak maken?

Bel 09 365 06 37 om een afspraak te maken. Je ontvangt een bevestiging per mail of sms en enkele dagen voor de afspraak sturen we je een herinnering.

Grote Steenweg 169, 9340 Oordegem

Het TANDHUYS is gelegen op de verbindingsweg (N9) tussen Aalst en Gent. Van op de E40 is de praktijk gemakkelijk te bereiken via de afrit van Wetteren of van Erpe-Mere.

Er is een ruime parking voorzien in de Zwaanstraat (zijstraat van Grote Steenweg). De praktijk is vanop de parking ook bereikbaar via een extra inkom.

naar onze praktijk via Waze of Google Maps

Afspraak annuleren

Annuleren kan tot 24u vooraf. Bij het niet nakomen van de afspraak zonder verwittiging wordt een forfaitaire vergoeding aangerekend.

Wachtdienst

Bij noodgevallen kan je tijdens het weekend en op wettelijke feestdagen tussen 9u en 18u de tandarts van wacht bereiken op 0903 39969.

Conventie

In de praktijk werken we met de modernste materialen, instrumenten en apparatuur. Kwaliteit en persoonlijke aanpak staan centraal, mede mogelijk gemaakt door de hulp van een assistente. Om dit aanbod te garanderen kunnen wij niet werken aan de voorgestelde tarieven van de ziekenfondsen. Wij zijn een niet-geconventioneerde tandartsenpraktijk.